βελτιωστε την υγεια σας και γυμναστειτε με διανομη φυλλαδιων

Μπορεί να εκπλαγείτε να ανακαλύψετε (όπως ήμουν) ότι η εργασία διανομής φέιγ βολάν έχει πολλά περισσότερα οφέλη από ό, τι ακριβώς τα χρήματα που βάζει στην τσέπη σας. Σίγουρα, τα χρήματα είναι ωραία, αλλά έτσι είναι η δική σας σωματική ευεξία. Προσωπικά, μου πήρε πολύ περισσότερο χρόνο για να το μάθω αυτό από ό, τι θα έπρεπε.

Οι εταιρείες διανομής φέιγ βολάν πληρώνουν κυρίως τους διανομείς για την παράδοση διαφημιστικού υλικού. Το δευτερεύον υποπροϊόν ή παρενέργεια αυτής της εργασίας είναι το γεγονός ότι σπάτε έναν ιδρώτα και βγαίνετε στην ύπαιθρο.

Γιατί να πληρώσει για μια ακριβή ιδιότητα μέλους γυμναστήριο, όταν μπορείτε να ασκήσετε έξω και να πληρώνομαι για αυτό την ίδια στιγμή, ενώ εργάζεται ως διανομέας φέιγ βολάν; Δεν σου φαίνεται πιο αποτελεσματικό και λογικό;

Μπορεί ακόμη και να είναι ένα άτομο που έχει θέσει οι ίδιοι το στόχο:

να πάρει ταιριάζει / υγιή

    απώλεια βάρους

    απλά διαμένουν σε tip-top φυσική κατάσταση

Ωστόσο, δεν έχει σημασία αν αυτές δεν είναι οι τρέχουσες συνθήκες σας είτε. Εάν πέσετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις κατηγορίες έπειτα μια εργασία διανομής φέιγ βολάν να είναι ακριβώς το ιδανικό επάγγελμα για σας. Όταν πρόκειται για τη φυσική κατάσταση και την άσκηση, η δραστηριοτητα διανομης φυλλαδιων είναι μεγάλη τόσο για τον εμπειρογνώμονα και τον αρχάριο.

Θα είναι multitasking με να πάρει ταιριάζει και να κερδίσετε χρήματα ως διανομέας φυλλάδιο ταυτόχρονα. Πόσο γαμάτο είναι αυτό; Σαφώς, αυτό θα περιλαμβάνει πολύ περπάτημα, όπως μπορείτε πιθανώς να φανταστείτε, ωστόσο μπορείτε επίσης κύκλο, αν θέλετε. Αυτό έχει πήρε καρδιο ανάγκες άσκηση σας καλύπτονται στα σίγουρα.

Ας ρίξουμε μια πιο σε βάθος ματιά στο πώς μπορείτε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, ενώ διανέμετε φυλλάδια, αφίσες, καταλόγους και φυλλάδια. Μπορούμε επίσης να δούμε πόσο σωματικά ταιριάζει θα πρέπει να είναι να υπερέχουν πραγματικά σε αυτή τη δουλειά. Από αυτό, μπορείτε να ανακαλύψετε ενδεχομένως εάν η εργασία διανομής φέιγ βολάν θα σας ταιριάξει ή όχι.

Κλείστε το γυμναστήριο και πληρωθείτε για να ασκηθείτε ενώ διανέμετε φυλλάδια! ποδηλασία περπάτημα άσκηση γυμναστήριο εικόνα biller χρέωση φυλλάδιο επιχειρηματικές κάρτες κατάλογος παράδοση διανομή

διανομή διανομέας πόρτα πτώση κερδίζουν flyer θέσεις εργασίας φυλλάδιο περιοδικό κάνει τα χρήματα μενού μάρκετινγκ αφίσα εφημερίδα πωλούν πώληση

Πόσο σωματικά κατάλληλοι πρέπει να είναι οι διανομείς φέιγ βολάν;

Ξεκουράστε το μυαλό και το σώμα σας άνετα. Οι διανομείς φέιγ βολάν δεν θα πρέπει απαραίτητα να είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση ακριβώς έξω από την πύλη. Κανείς δεν σου ζητάει να γίνεις ένας ολοκληρωμένος Αθλητής ολυμπιακών όπως ο Μο Φάρα. Μπορώ ειλικρινά να πω ότι ήμουν πραγματικά ανθυγιεινό όταν άρχισα να κάνω αυτή τη δουλειά και δεν με εμπόδισε πάρα πολύ.

Ωστόσο, όλοι οι διανομείς θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν ελαφριά άσκηση στο ελάχιστο. Με αυτό, εννοώ το περπάτημα για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με σταθερό ρυθμό. Δεν είναι ένα τεράστιο ρωτήσω με οποιοδήποτε μέσο, κατά τη γνώμη μου. Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν είναι διανομείς φέιγ βολάν έχουν την ικανότητα να το κάνουν αυτό πολύ τουλάχιστον, έτσι θα πρέπει να είναι μια χαρά.

Πόση άσκηση συνεπάγονται γενικά οι εργασίες διανομής φέιγ βολάν;

Ορισμένοι διανομείς φέιγ βολάν θα στέκονται ακινητοποιημένοι σε έναν ψηλό δρόμο δίνοντας φυλλάδια ή φυλλάδια στους περαστικούς. Σαφώς, δεν θα υπάρχει τόσο πολύ περπάτημα που εμπλέκονται σε αυτό το είδος της θέσης. Αυτό είναι πολύ πιο δελεαστικό για τεμπέληδες σαν εμένα.

Τι είδους άσκηση θα κάνουν οι διανομείς φέιγ βολάν;

Η διανομή φέιγ βολάν θα περιλαμβάνει πολύ περπάτημα. Θα πρέπει να μεταφέρουν μια μεγάλη τσάντα του διαφημιστικού υλικού πάρα πολύ που θα κάνει οποιαδήποτε άσκηση ακόμη πιο επίπονη. Θα πρέπει να είναι σε αξιοπρεπή φυσική κατάσταση ως διανομέας για αυτούς τους δύο λόγους και μόνο.

Πόσο μακριά θα πρέπει να ταξιδεύουν οι διανομείς φέιγ βολάν;

Από την εμπειρία μου, οι εργοδότες συνήθως εκχωρούν διανομείς φέιγ βολάν σε μία περιοχή για την ημέρα. Για τους διανομείς πόρτα-πτώσης, να είναι ένας φραγμός των σπιτιών σε μια κατοικημένη περιοχή ή τι σας έχει. Θα μπορούσατε ενδεχομένως να περπατάτε μέχρι 70 μίλια την εβδομάδα έτσι είναι σημαντικό ότι ξέρετε τι αφήνετε τον εαυτό σας μέσα για.

Μερικοί από τους κορυφαίους διανομείς πόρτα-πτώση με τα πόδια πάνω από 10 μίλια σε μία ημέρα που καλύπτει πάνω από 1000 ιδιότητες, σε ορισμένες περιπτώσεις. Πολλοί θεωρούν ότι αυτό είναι ένα μέγιστο, αλλά μπορείτε ακόμα να θελήσετε να προετοιμαστείτε για να καλύψετε αυτήν την απόσταση. Είναι πολύ ς λόγος που καλύπτεις όταν το σκέφτεσαι.

Εντούτοις, αυτό είναι κάτι που οι διανομείς φέιγ βολάν μπορούν να εργαστούν μέχρι και εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αμέσως έπειτα αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα. Λάβετε υπόψη, αυτό είναι πιθανό η πιο απόσταση που θα έχετε ποτέ να περπατήσετε σε αυτή τη δουλειά. Οι πιθανότητες είναι ότι θα είναι σημαντικά λιγότερο σε μια μέση ημέρα. Φτου.

Πόσο γρήγορα πρέπει να διανέμουν οι εργαζόμενοι στη διανομή;

Κανονικά δεν υπάρχει τόσο μεγάλη βιασύνη στη διανομή αφίσα. Οι διανομείς αφίσα είναι σποραδικά βάζοντας επάνω μια χούφτα αφίσες σε τοποθεσίες για πολλούς ανθρώπους για να δείτε. Δεν έχει τον ίδιο γρήγορο ρυθμό διανομής φυλλαδίων ή φυλλαδίων.

Θα είστε στα πόδια σας το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ενώ τη διανομή φυλλάδια ή φυλλάδια έτσι μια ισχυρή και ταχεία ικανότητα περπάτημα είναι ένα μπόνους. Θα χρειαστεί να διανείμετε έναν ορισμένο αριθμό διαφημίσεων σε περιορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε να μην μπορείτε πάντα να περπατάτε με χαλαρό ρυθμό.

Οι διανομείς φέιγ βολάν θα μεταφέρουν βαρύ φορτίο;

Μπορεί πραγματικά επάνω το ante εάν οι διανομείς lugging γύρω από τους παχιούς, ογκώδεις καταλόγους και τα φυλλάδια. Μερικοί υπάλληλοι διανομής επιλέγουν να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο στην εργασία λόγω αυτού. Αν και, εάν αυτό δεν είναι δυνατό μπορεί να σας παρασχεθεί ένα κάρρο ή ένα καροτσάκι από τον εργοδότη σας.

Ένας διανομέας φέιγ βολάν μπορεί δυνητικά να περπατήσει μέχρι και 70 μίλια την εβδομάδα. Μην πανικοβάλλεστε δεδομένου ότι αυτό είναι ένα μέγιστο και θα είναι πιθανώς λιγότερο σε μια μέση ημέρα.

Κάντε κλικ για να τιτίβισμα

Θα βελτιωθεί η υγεία και η φυσική μου κατάσταση όταν κάνω μια δουλειά διανομής φέιγ βολάν;

Όντας σε φόρμα δεν είναι υποχρεωτική, όπως θεωρώ ότι μπορείτε να γίνετε πιο κατάλληλος και πιο έμπειρος καθώς πηγαίνετε με την εκμάθηση στην εργασία. Οι εργοδότες διανομής είναι πρόθυμοι να δώσουν στους περισσότερους νέους διανομείς την ευκαιρία να αποδείξουν τον εαυτό τους. Αυτό είναι γενικά αλήθεια δεν έχει σημασία τι φυσική τους κατάσταση.

Η φυσική πίεση της εργασίας διανομής φέιγ βολάν θα γίνει πολύ πιο εύκολο όσο περισσότερο παίρνετε τη συνήθεια να το κάνουμε, μπορώ να σας διαβεβαιώσω.

Πρέπει να πάρω μέτρα για να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση σε αυτή τη δουλειά;

Εάν η φυσική σας κατάσταση δεν είναι μεγάλη, τότε μπορείτε να αναλάβετε δράση για να βελτιώσετε αυτό με τακτική άσκηση. Θα μπορούσατε να κάνετε τα πράγματα στην προετοιμασία, όπως παίζοντας αθλήματα στον ελεύθερο χρόνο σας ή θα μπορούσατε να αναλάβει τζόκινγκ σε τακτική βάση, όπως εγώ. Βοηθά στη δημιουργία αντοχής, αλλά το περπάτημά σας θα βελτιωθεί με την εμπειρία στην εργασία ούτως ή άλλως.

Οι εργοδότες διανομής φέιγ βολάν έχουν μια προτίμηση για την πρόσληψη κατάλληλων ατόμων;

Οι εταιρείες διανομής φέιγ βολάν μπορεί να έχουν περισσότερο από την επιθυμία να προσλάβουν διανομείς που είναι τουλάχιστον μέτρια αθλητική πάνω από άλλους της μικρότερης φυσικής κατάστασης.

Θα θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερες διανομές να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το χρειάζονται αυτό για να πάρουν τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα από τους εργαζομένους τους. Αυτό έχει νόημα για μένα από επιχειρηματική άποψη, όπως είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσετε.

Είναι η εργασία διανομής καταλόγων πιό φυσικά εξαντλητική;

Το μειονέκτημα της διανομής καταλόγου είναι το επιπλέον βάρος που μεταφέρετε, ενώ για τους γύρους σας. Προφανώς, ένας κατάλογος ή φυλλάδιο είναι πολύ πιο ογκώδη από ένα μόνο φυλλάδιο. Ένας διανομέας θα χρειαστεί τη δύναμη και την καταλληλότητα να φέρει το επιπλέον βάρος αυτού.

Κατάλογος συλλογή μπορεί να είναι ένας πόνος πάρα πολύ. Είστε απλά συσσωρεύονται σε βάρος σε ό, τι είστε ήδη μεταφέρουν καθώς συλλέγετε όλο και περισσότερους καταλόγους όλη την ημέρα. Μπορεί να αισθάνεται σαν να είστε ο γάιδαρος σε ένα παιχνίδι buckaroo.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *