Ρουχα και υγεια

Ως άνθρωποι που έχουν επίγνωση της υγείας, εργαζόμαστε σκληρά για να περιορίσουμε το είδος των ουσιών που μπαίνουν στο σώμα μας. Οι περισσότεροι από εμάς το προσπαθούμε αυτό προσπαθώντας να βρούμε περιφερειακά εκτρεφόμενα προϊόντα φυσικής τροφής. Πολλοί από εμάς να το κάνουμε ένα βήμα επιπλέον και να χρησιμοποιούν όλα-φυσική σωματική διάπλαση και το πλύσιμο των προϊόντων.

Παρ ‘ όλα αυτά, σπάνια σκεφτόμαστε ξανά όταν σκεφτόμαστε ποια ρούχα να αγοράσουμε.

Γνωρίζατε ότι αυτή η διαδικασία που μετατρέπει μια εγγύηση καθαρού βαμβακιού στο αγαπημένο σας ζεύγος των μπλε τζιν μπορεί να ενσωματώνει πάνω από 8000 χημικές ουσίες; Πολλά από αυτά δεν θα αποδειχθούν ακίνδυνα για την υγεία σας για να απορροφήσει-στην πραγματικότητα, ορισμένα από αυτά έχουν δυνητικά επιβλαβείς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Μην πετάς τα δικά σου, αλλά. Υπάρχουν μέθοδοι που θα μπορούσατε να κάνετε μορφωμένες επιλογές για να μειώσετε τον κίνδυνο άγνωστης ταυτότητας χημικών ενώσεων που το αποδίδουν στη ροή του αίματός σας.

Εδώ είναι η επιλογή μας από χημικές ουσίες για να αποτρέψουμε:

Triclosan

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε τον τρικλοζάν από τον τίτλο, ωστόσο, αν έχετε παρατηρήσει αυτά τα νέα σχετικά με τις πρόσφατες αντιβακτηριακές απαγορεύσεις καθαρισμού σαπούνι, λοιπόν, τρικλοζάν μπορεί να είναι η αιτία. Η χημική ουσία αντλήθηκε από ράφια σε πολυάριθμα καθαριστικά και αντιβακτηριακά προϊόντα.

Μια λίστα επικίνδυνων πλευρών-συνέπειες αποδείχθηκε σε άγρια φύση που εξετάστηκαν μετά από σύνδεση με τη χημική, όπως η απουσία της καρδιακής εργασίας, μύες λειτουργικότητα και συσταλτικότητα των σκελετικών μυών των ιστών.

Η έρευνα έχει επαληθεύσει ότι το τρικλοζάν μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ένας διασπαστής ορμονών, αντιγραφή οιστρογόνων, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κίνδυνο καρκίνων του μαστού.

Αυτή η αντιβακτηριακή χημική ουσία θα μπορούσε να θέσει απειλές για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων μικρόβιο επίπεδο αντίστασης ή σωματικές ορμόνες συνέπειες, ωστόσο παραμονεύει σε πολλές από τις αντίστοιχες αγαπημένες σας στολές.

Δεδομένου ότι το τρικλοζάν συχνά χρησιμοποιείται ως κάλυψη σε αντιβακτηριακά και αντιμικροβιακά εμπορεύματα, είναι πιο συχνά παρόν στην εργασία έξω ρούχα-ειδικά εκείνα που λένε ότι είναι κηλίδα και εφίδρωση απωθητικό.

Η απόκτηση ρούχων από οργανικό ύφασμα είναι η ευκολότερη μέθοδος για να αποφύγετε το τρικλοζάν και επίσης άλλες επικίνδυνες ουσίες ένδυσης. Ωστόσο, όταν θα πρέπει να αγοράσετε το ύφασμα φτιαγμένο από άνθρωπο, βεβαιωθείτε ότι ο καλύτερος κατασκευαστής σας είναι bluesign® εγκριθεί. Αυτό σημαίνει ότι οι επιβλαβείς ενώσεις παραμένουν από τη διαδικασία παραγωγής, καθιστώντας ορισμένα ένα ασφαλές και οικολογικό και φιλικό τελευταίο αντικείμενο για τους αγοραστές.

Νανοσωματίδια

Τα νανοσωματίδια μπορούν να είναι μια τεχνολογία που οι προμηθευτές ρούχων χρησιμοποιούν μέσα στα ενδύματα για να παράγουν υφάσματα υπεριώδους ανοχής, καθώς και να μειώσουν την ανάπτυξη επιβλαβών βακτηρίων. Βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό σε-το μάντεψες-ένδυση γυμναστικής. Το επιδιωκόμενο όφελος από τα νανοσωματίδια σε υφάσματα είναι πάντα να ελαττώσεις τις μυρωδιές από την προπόνηση ή την υψηλή καθημερινή τοποθέτηση, αλλά όλα όσα δεν βλέπετε συνήθως στην ετικέτα είναι το γεγονός ότι αυτά τα νανοσωματίδια αποτελούνται από ασήμι στερλίνας, οξείδιο του ψευδαργύρου και τιτάνιο Διοξείδιο. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο μετριοπαθείς, που θα μπορούσαν να απορροφηθούν στην επιδερμίδα σας. κατά τη διάρκεια της άσκησης επιταχύνει αυτή τη διαδικασία.

Οι παρενέργειες από τη λήψη σε ένα αυξημένο μέτρο των νανοσωματιδίων δεν είναι απλώς αποδεδειγμένη, μόνο μία εξέταση υποδηλώνει ότι με την τοποθέτηση αυτών των αθλητικών υλικών ενώ λειτουργεί μια εφίδρωση, θα αποκαλυφθεί σε περισσότερες από “τρεις φορές το συνολικό ποσό που θα πάρετε με τη λήψη ενός συμπληρώματος διατροφής που περιέχει ασήμι. “

Σε άψογη®, όλη η ενδυμασία διεγερθεί με Filium®, την οικολογική-ευχάριστη τεχνολογική καινοτομία που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει νανοσωματίδια ή επικίνδυνες ουσίες. Οι ελαφριές μπλούζες και τα μπλουζάκια είναι ασφαλή για το δέρμα για καθημερινή χρήση, αλλά σκληρά για να αντισταθούν σε μια σκληρή δουλειά και ενεργητικός τρόπος ζωής.

Επιφανειοδραστικές ουσίες και Ξενοοιστρογόνα

Ίσως να έχετε αμφισβητήσει γιατί το κοντέινερ απορρυπαντικών πλυντηρίων σάς προειδοποιεί για να μείνετε μακριά από το να μιλήσετε στο προϊόν ή την υπηρεσία μαζί με την περιοχή του δέρματός σας, παρά το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεπλύνετε ενδύματα που μπορεί να είναι σε επαφή με την επιδερμίδα σας για ώρες στο τέλος ?

Το κανονικό σαπούνι σας διαθέτει μια «λίστα πλυντηρίων» χημικών ουσιών που θα διαταράξει τις φυσικές λειτουργίες του σώματός σας. Πολλά σαπούνια πλυσίματος ρούχων περιέχουν επιφανειοδραστικές ουσίες που όχι μόνο στεγνίζουν το στρώμα του δέρματός σας, αλλά και αφαιρούν φυσικά φυσικά έλαια από τους πόρους και τις απαιτήσεις του δέρματος για ασφάλεια από βακτήρια που προκαλούν αρρώστιες.

Ολα αυτα τα χημικα τα οποια μεσω των ρουχων ερχονται σε επαφη με το δερμα μπορει να επειδεινωσουν καταστασεις και ασθενειες του δερματος οπως η ακμη και τα κονδυλωματα.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *