Πως τα ρουχα προκαλουν ακμη

Όταν μπορείτε να δοκιμάσετε πιο σκληρή για να τους αποτρέψετε, breakouts δέρματος συμβαίνουν στον καλύτερο από εμάς. Συχνά μπορεί να αισθάνεται καν ότι δεν υπάρχει διαμονή μακριά από αυτά, αλλά στην πραγματικότητα, θα βρείτε πιθανά πράγματα που εκτελείτε που προκαλούν πραγματικά τα σπυράκια σας, ή τουλάχιστον δεν υποστηρίζουν την εξάλειψή της. Αυτές οι έξι ατέλειες ενδυμάτων θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκαλέσουν τα κρούσματα σας και, όπως εξήγησα, δεν αισθάνομαι απαίσια επειδή όλοι είναι ένοχοι για να τους κάνουν. Και πραγματικά, μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο να αποστασιοποιηθείς.

Για παράδειγμα, η κατοχή ενός κοντινού σακίδιο μπορεί να προκαλέσει έκρηξη της ακμής ως αποτέλεσμα της συχνής πίεσης και τριβής που συμβαίνουν μαζί στους ώμους και την πλάτη. Κάποιες φορές το να μπαίνεις μέσα σε ένα σακίδιο είναι μόνο η λιγότερο περίπλοκη προσέγγιση, οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να μετακινήσεις τα θέματα κάπως. Περιορίστε την ποσότητα των φορών που μεταφέρετε σημεία κοντά ή αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο απελευθερώνετε το επιπλέον βάρος όποτε είναι δυνατόν.

Άλλα πράγματα έχουν απλές εναλλακτικές λύσεις. Για παράδειγμα, μην παραμείνετε στο ρούχο του γυμναστηρίου σας πάρα πολύ καιρό μετά από μια προπόνηση λόγω του γεγονότος ότι χρησιμοποιείτε όλα αυτά τα ιδρωμένα ενδύματα μπορούν να επιδεινώσουν το δέρμα του προσώπου επίσης. Είναι απλό να αποφύγετε τη δημιουργία πολλών από αυτά τα σφάλματα και παρόλο που ίσως δεν μπορείτε πάντα να αποφύγετε αυτά τα σενάρια, δεν ξέρετε τί θα μπορούσε να προκαλέσει το ξεσπάσματα του δέρματός σας. Κάτι για να περιορίσετε το χρονικό διάστημα που θα έχετε ένα μεγάλο κενό έκπληξη που αναδύεται από κανένα μέρος δεν μπορεί να βοηθήσει, ξέρετε ήδη; Το μόλυβδο σε άτομα είναι στην πραγματικότητα το πιο επιζήμιο.

1. Φορώντας σουτιέν ζωνών σας καθώς και μικρό

Γίφι

Με βάση το Fashion Spot, η τοποθέτηση των ταινιών στηθοδέσμων σας λίγο πολύ μικρές μπορεί να προκαλέσει τριβή, η οποία μπορεί να προκαλέσει ευερεθιστότητα και πιθανές ζίτσες στους ώμους σας. Μπορεί να χρειαστεί να χαλαρώσετε αυτά τα μικρά παιδιά κάπως!

2. Χρησιμοποιώντας Sweaty ρούχα

Γίφι

Δεν έχει σημασία αν έχετε μόλις προκύψει από μια άσκηση ή είναι ακριβώς μέσα στο πολύ ζεστό καλοκαίρι, αν τα ρούχα σας είναι ιδρωμένα, μπορεί να προκαλέσει ακμή breakouts. Όπως υπογραμμίζεται από την εφηβική τάση, η εμφάνιση ιδρώτα αντί ντους μπορεί να οδηγήσει σε σπυράκια και ακμη, έτσι ντους επάνω και να πέσει σε κάποιο πράγμα σαφές χωρίς καθυστέρηση.

3. Τοποθέτηση υφασμάτων που δεν εισπνέουν

Γίφι

Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που τυχόν χρειάζονται ή δεν εισπνέουν και εκπνέουν ωραία μπορούν να παγιδεύσουν τη θερμότητα και να οδηγήσουν σε σπυράκια με την πάροδο του χρόνου, όπως επίσης υπογραμμίζεται από την HellaWella. Έτσι, φορέστε όλα αυτά τα περιορισμένα παπούτσια μέτρια.

4. Δεν πλυντήριο σουτιέν σας συνήθως είναι επαρκής

Γίφι

Το να μην πλένετε το σουτιέν σου μπορεί να παγιδεύει λίπη, βρωμιά και βρωμιά, και να βάλεις το ickiness γύρω από τα κομμάτια της γυναίκας σου μπορεί να προκαλέσει εστίες. Καθαρίστε αυτά τα αθλητικά σουτιέν και πολύ πιο σταθερά.

5. Εκδίκαση μιας υπόθεσης

Γίφι

Βεβαιωθείτε ότι τραβάτε μόνο τα βασικά στοιχεία, καθώς το υπερβολικό βάρος μέσα στην ταξιδιωτική σας τσάντα μπορεί να οδηγήσει σε πολύ περισσότερη ενόχληση σε σύγκριση με τη σημερινή μπάντα που επιφέρει. Ανταλλάξτε τα είδη των πορτοφολιών που μεταφέρετε, ώστε να μην οδηγείτε συνεχώς σε προσκρούσεις κάτω από τον ίδιο ακριβώς ώμο, απλώς και μόνο επειδή σύμφωνα με το Livestrong, αυτό το συχνό τρίψιμο δεν βοηθά το στρώμα του δέρματος σας και προκαλει ακμη.

6. Μη χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα απορρυπαντικά

Γίφι

Με βάση την Ιατρική κλινική AES Pimples, τα αρωματισμένα απορρυπαντικά μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα σας, ιδιαίτερα εάν είστε ευάλωτοι στα σπυράκια από την αρχή. Συστήνουν τη χρήση ενός απορρυπαντικού αρωμάτων, όπως το Tide Free ή το Left arm & Hammer Totally Free.

Αν αυτά μπορούν να θεωρηθούν ως λάθη που κάνετε, μην ανησυχείτε – δεν είστε μόνοι σας. Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από εμάς είναι ένοχοι για να τραβήξουμε μια τσάντα υπερβολικά ή με άλλο τρόπο χρησιμοποιώντας το σωστό απορρυπαντικό. Αλλά, τουλάχιστον τώρα μπορούμε όλοι να είμαστε οι ίδιοι οι ίδιοι και να αρχίσουμε να ζούμε την καλύτερη ζωή μας.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *